Gemeente Wingene

Wingene en Unizo stimuleren lokaal winkelen met nieuwe eindejaarsactie

Wingene en Unizo slaan de handen in elkaar voor de organisatie van een gloednieuwe eindejaarsactie. De actie loopt van 1 tot en met 31 december en wil alle inwoners aanmoedigen om te winkelen bij de lokale handelaars om zo de verschillende dorpskernen van de gemeente bruisend te houden.

“Wingene is een bruisende gemeente met levendige woonkernen. Lokale handelszaken spelen daarin een belangrijke rol en geven zuurstof aan onze gemeente”, zegt Ann Mesure, schepen van Lokale Economie. “Met deze eindejaarsactie willen we de lokale handelaars in onze gemeente ondersteunen. We werken daarvoor nauw samen met Unizo.”

Schot in de roos

“Maar liefst 55 handelszaken doen mee aan onze eindejaarsactie en schenken elk één of meerdere waardebonnen van 25 euro. Voor de eerste editie is dat meteen een groot succes”, vertelt voorzitster van Unizo Nathalie Bauwens. “Bij iedere aankoop bij een deelnemende handelaar krijg je een stempel. Voor een volle stempelkaart heb je vier stempels van vier verschillende handelaars nodig.”

Vele waardevolle prijzen

Onder alle volle stempelkaarten worden tientallen winnaars getrokken. De hoofdprijs is een ‘weekendje weg’ ter waarde van 500 euro, aangeboden door de gemeente en Unizo. De tweede en derde prijs zijn een diner voor vier personen en een wijntasting voor tien personen. De overige winnaars ontvangen elk een bon ter waarde van 25 euro aangeboden door één van de deelnemende handelaars.

De actie loopt van 1 december tot en met 31 december 2019. Stempelkaarten zijn te verkrijgen bij de deelnemende handelaars. Volle spaarkaarten kunnen tot 5 januari ingediend worden bij een van de deelnemende handelszaken.

Deelnemende handelaars

Hier kan je overzicht terugvinden van alle deelnemende handelaars.

 
Gepubliceerd op  di 26 nov 2019