Gemeente Wingene

Onze gemeente jaagt op talent in de regio

Onze gemeente is hard op zoek naar nieuwe collega’s om het huidige team te versterken. “We zoeken geëngageerde medewerkers met de juiste competenties”, zegt burgemeester Hendrik Verkest. “We hebben hun talent nodig om onze ambitieuze doelstellingen te halen of operationele doelstellingen te halen.

Momenteel (eind september) staan er bij de gemeente vijf vacatures open: adviseur Ruimtelijke Ordening en Planning, diensthoofd Publieks- en Burgerzaken, coördinator lokaal dienstencentrum, bibliotheekmedewerker en deskundige Publiek Domein en Mobiliteit. Binnenkort komt daar ook de vacature voor een afdelingshoofd Ruimte bij. “Het gaat hoofdzakelijk om nieuwe functies”, vertelt algemeen directeur Jurgen Mestdagh. “Door een grondige aanpassing van onze organisatiestructuur hebben we een duidelijk zicht op de personeelsbehoeften.”

Met het beste team

“We zijn een organisatie waar ruimte voor initiatief, autonomie en het opnemen van eigen verantwoordelijkheden erg belangrijk zijn”, zegt burgemeester Hendrik Verkest. Daarnaast spelen ook de waarden ondernemerschap, zorg, transparantie en resultaatgerichtheid een belangrijke rol. Op dit moment werken er 115 personeelsleden bij de gemeente Wingene. “We gaan de uitdaging aan om de talenten van al huidige en nieuwe medewerkers optimaal te ontwikkelen en in te zetten”, benadrukt algemeen directeur Jurgen Mestdagh. “Meer goesting en rendement zijn het resultaat.”

Solliciteren

Alle vacatures zijn terug te vinden via www.wingene.be/vacatures.

Gepubliceerd op  do 01 okt 2020