Gemeente Wingene

Recordaantal deelnames aan vierde eindejaarsactie

De afgelopen editie van de eindejaarsactie georganiseerd door onze gemeente en Unizo Wingene-Zwevezele was opnieuw een groot succes! Een recordaantal van 5.104 stempelkaarten werd binnengebracht bij de 66 deelnemende handelaars, dat zijn bijna 1.000 spaarkaarten meer dan vorig jaar!

Hieruit werden 210 prijzen geloot voor een totaal bedrag van € 5.875. De hoofdprijzen werden feestelijk uitgereikt op woensdagavond 31 januari in het gemeentehuis.

“De rol van de lokale handelszaken voor onze gemeente kan niet worden onderschat”, zegt Ann Mesure, schepen van Lokale Economie. “Als waardering voor hun dagdagelijkse inzet voor hun klanten en hun product organiseerden we daarom in samenwerking met Unizo opnieuw een eindejaarsactie. Uit de massale deelnames blijkt dat ook onze inwoners het lokaal winkelen enorm waarderen, dat is fantastisch om te zien!”

Overweldigende respons

Met maar liefst 5.104 ingediende stempelkaarten hebben de inwoners van Wingene en Zwevezele massaal deelgenomen aan de eindejaarsactie. Dit toont niet alleen het enthousiasme van de gemeenschap voor het lokaal winkelen, maar ook de impact van het evenement op de lokale economie.

“Onder de 5.104 volle stempelkaarten werden 210 winnaars getrokken”, zegt Nathalie Bauwens, voorzitster Unizo Wingene – Zwevezele. “De hoofdprijzen bestaan uit 5 Wingenebonnen ter waarde van 100 euro en 10 Wingenebonnen van 50 euro. De overige 195 winnaars ontvangen elk een bon ter waarde van 25 euro aangeboden door één van de deelnemende handelaars. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd. Alle waardebonnen zijn te besteden bij de deelnemende handelaars.”

Klik hier voor de volledige winnaarslijst

Gepubliceerd op  do 01 feb 2024