Gemeente Wingene

Reserveren

Op zoek naar een locatie voor jouw activiteit of evenement? De gemeente heeft heel wat zalen ter beschikking. Van een repetitieruimte of een vergaderzaal tot een sportzaal of een grote polyvalente ruimte. Vind hier een overzicht van de zalen.

Je kan bij ons ook materiaal lenen voor de organisatie van jouw evenement of activiteit. We hebben feestmateriaal en (brand)veiligheidsmateriaal ter beschikking. Vind hier een overzicht van de materialen.

Wil je al even kijken naar de prijzen van zalen / materialen, dan vind je dat terug in het gemeentelijk retributiereglement

Neem gerust ook al even het gebruiks- en toegangsreglement door. 

Voor wie?

  • Verenigingen en commerciële instanties kunnen de socio-culturele zalen en het feestmateriaal huren. 
  • Zowel verenigingen als particulieren kunnen sportinfrastructuur en de publieksruimte van de bibliotheek in de kerk in Hille (*) huren.

(*) de publieksruimte van de bibliotheek in de kerk in Hille kan je reserveren indien de activiteit aan de aangepaste voorwaarden voldoet. Meer info vind je in het huishoudelijk reglement van de bibliotheek
Voldoe je als particulier of als vereniging aan de voorwaarden? Vraag de publieksruimte online aan (via link hieronder) met een korte omschrijving van de activiteit. Team Bibliotheek evalueert elke aanvraag in functie van haalbaarheid en we brengen jou nadien op de hoogte!

Voorwaarden

  • Je reserveert de zaal of het feestmateriaal ten vroegste een jaar op voorhand en ten laatste twee weken voor de activiteiten.
  • Het feest- en veiligheidsmateriaal wordt door de gemeente ter plaatse geleverd en opgehaald.

Procedure

Een zaal of materiaal reserveren verloopt online via onze website.

Voor je kan reserveren, moet je je eerst registreren via een klantenprofiel.

De eenmalige registratie neemt even tijd in beslag, aarzel niet langer en doe het gewoon nu al. 

Opgepast! Jouw klantenprofiel heeft na registratie de goedkeuring en activatie nodig van het Vrijetijdspunt. Geef gerust een seintje, dan wordt jouw registratie meteen behandeld. 

Eénmaal actief kan je steeds inloggen op jouw klantenprofiel met gebruikersnaam en wachtwoord en onmiddellijk kiezen voor 'Zalen' of 'Materialen'.

Klik hier om je te registreren en/of een reservatie aan te vragen.

Hulp nodig? We staan je graag met raad en daad bij. We doen het voor met enkele filmpjes of neem even de handleiding door. Lukt het niet? Dan kan je steeds het Vrijetijdspunt contacteren.