Gemeente Wingene

Smart-ijs: Patrick Van Lerberghe en Kevin Vanbelle (hoeve-ijs en ijstaarten)

Bedrijf

Als actieve landbouwers-melkveehouders zijn Patrick Van Lerberghe en Kevin Vanbelle gespecialiseerd in het produceren van ambachtelijk hoeve-ijs en zuivelproducten. Hun koeien worden dagelijks met passie verzorgd en de dagverse weidemelk wordt verwerkt tot ijs, wat de smaak van hun ijs en zuivelproducten zo uniek maakt. De allerlekkerste hoeve-ijsjes vinden jullie bij Smart-ijs in de Noordakkerstraat 1A te Wingene

Producten

Bij Patrick en Kevin kan je terecht voor ambachtelijk bereid ijs van topkwaliteit, met dagverse weidemelk van hun eigen koeien. Ze selecteren hiervoor kwalitatief hoogstaande ingrediënten en dragen met trots het label '100% West-Vlaams'

Daarnaast kan je in hun hoevewinkel ook terecht voor eigen gemaakte yoghurt, pudding, verse hoevemelk, schepijs en ijstaarten voor thuis. 

Drink je graag verse hoevemelk? Dan vullen Patrick en Kevin met plezier jouw herbruikbare flessen. Zo steunen ze de ecologische samenleving met minder afval. Ideaal voor mens en milieu! 

Met hun smart-auto's gevuld met 9 smaken hoeve-ijs doorkruisen ze op warme dagen onze wegen en scheppen ze jouw favoriete ijsje. 

Wist je dat?

Wist je dat je gemiddeld 50 keer moet likken vooraleer je een bolletje ijs op hebt?

#Koop lokaal

Bij Smart-ijs koopt de consument een artisanaal product met een verhaal. In deze coronatijden bieden ze een ruim assortiment ijsproducten aan in hun hoevewinkel. Bestellen doe je bij voorkeur telefonisch 0478/34 32 39 of via deze webshop. Je bestelling wordt klaargezet voor afhaal. Zo ben je vlot en veilig bediend. De hoevewinkel is enkel open op vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur.