Gemeente Wingene

SNS - Sport Na School

SNS (Sport Na School) is voor leerlingen van het secundair onderwijs, waarmee je na de schooluren kan deelnemen aan verschillende sportactiviteiten. Als je wil bewegen na de lessen, moet je SNS-en!

Je kiest zelf wat, wanneer en hoe vaak je wil sporten binnen het SNS-aanbod. Ben jij iemand die graag van alles wat doet? Of wil je gewoon eens iets anders proberen? Dan is SNS echt iets voor jou!

Downloadt de gratis SNS sportapp en ontdek de sportactiviteiten in jouw buurt. Met je pas kan je aan meer dan 100 verschillende sportactiviteiten deelnemen. Bijvoorbeeld: lasershooten, crossfit, padel, paardrijden, golf, tennis, duiken, skiën, ijsschaatsen, paintballen, ...

Voor wie?

Eerste t.e.m. zesde secundair

Start van eind september tot eind mei, elke weekdag na de schooluren, behalve tijdens de schoolvakanties.

Dankzij de medewerking van diverse sportclubs in onze regio kunnen jullie dit schooljaar opnieuw genieten van een ruim sportaanbod. Keuze van A tot Z. Deel het met je vrienden: #sportersbelevenmeer #8750

Procedure

Surf naar www.sportnaschool.be . Klik op "Registreer je nu" en vul alle gegevens in. Bevestig je persoonlijk account via de e-mail die je ontvangt. Log in op je account en kies 'SNS pas bestellen' . Betaal je SNS-pas. Download de SNS-app en log in met je e-mailadres en wachtwoord.

Of vraag de SNS-pas aan via je leerkracht LO.

Contacteer je SNS-coördinator indien je niet online, via de school of een sportpunt
kan inschrijven.

Voor meer info mail naar wim.vandezande@sportnaschool.be of bel naar 0473 92 35 46

Prijs

35euro per semester of 55 euro per volledig schooljaar

Krijgen je ouders een tegemoetkoming van het sociaal huis, bespreek dan zeker dat je een SNS-pas zou willen hebben. Het sociaal huis geeft je mogelijks een extra ondersteuning, afhankelijk van je statuut.

SNS ook voor G-sporters! Check het uurrooster op www.sportnaschool.be en kijk welke activiteiten toegankelijk zijn voor G-sporters.

Via het ziekenfonds kan je een deel van je inschrijvingsgeld terugkrijgen.

Meer info

SNS-aanbod in Wingene:

Clipdance: vierde leerjaar t.e.m. derde secundair 

Een ervaren dansjuf leert je heel wat techniek op hedendaagse muziek. Hierbij is niet alleen de technische kant, maar ook het dansplezier erg belangrijk.

Wanneer? Donderdag : 19 - 20 uur : Danszaal sporthal Wingene

STRONG NATION

STRONG NATION is de hoge intensiteit interval training van Zumba. Een toegankelijke cardio- en krachtworkout, waarbij je boks-, dans- en pilatesbewegingen uitvoert. Door deze intervaltraining kan je jouw conditie verbeteren, aan jouw spieropbouw werken en natuurlijk calorieën verbranden.

Wanneer? Maandag : 18.45 tot 19.45 uur: Danszaal sporthal Wingene

Zumba

De aanstekelijke salsa, merengue, flamenco en zelfs hip-hop muziek maken van elke Zumba les één groot feest. Je wordt er niet alleen vrolijk van, je werkt ook nog eens aan je conditie.

Wanneer? Maandag : 19.45 tot 20.45 uur: Danszaal sporthal Wingene

Swissjump

Op hedendaagse muziek springen op een trampoline. Goed voor je uithoudingsvermogen, spierkracht, evenwicht en coördinatie. Door de hoogwaardige kwaliteit van de trampolines is de impact op gewrichten, ligamenten en wervels klein. Na een stressvolle dag is Swissjump de manier om alle zorgen van je af te springen, zodat je achteraf met een gelukkig gevoel terug naar huis kan!

Wanneer? Dinsdag: 20.15 tot 21.15 uur: Polyvalente zaal Zwevezele

Total Body Workout Wingene

Zoals de titel het zegt, een vetverbrandende work-out voor het hele lichaam. Elke les worden aerobics en spierversterkende oefeningen gecombineerd tot een intensieve activiteit. Een perfecte manier om in vorm te blijven.

Wanneer? Dinsdag: 19.30 tot 20.30 uur: Polyvalente zaal De Tuimelaar Wingene

Total Body Workout Zwevezele

Wat kan je verwachten? In groep een gevarieerde training afwerken gericht op conditieverbetering, vetverbranding en stabiliteit. Dit met oog op een goede individuele begeleiding en een aangename omgeving!

Wanneer? woensdag: 19.30 tot 20.30 uur: Polyvalente zaal De Zwaluw Zwevezele