Gemeente Wingene

SNS - Sport Na School

SNS (Sport Na School) is voor leerlingen van het secundair onderwijs, waarmee je na de schooluren kan deelnemen aan verschillende sportactiviteiten. Als je wil bewegen na de lessen, moet je SNS-en!

Je kiest zelf wat, wanneer en hoe vaak je wil sporten binnen het SNS-aanbod. Ben jij iemand die graag van alles wat doet? Of wil je gewoon eens iets anders proberen? Dan is SNS echt iets voor jou!

Downloadt de gratis SNS sportapp en ontdek de sportactiviteiten in jouw buurt. Met je pas kan je aan meer dan 100 verschillende sportactiviteiten deelnemen. Bijvoorbeeld: lasershooten, crossfit, padel, paardrijden, golf, tennis, duiken, skiën, ijsschaatsen, paintballen, ...

Voor wie?

Eerste t.e.m. zesde secundair

Start van eind september tot eind mei, elke weekdag na de schooluren, behalve tijdens de schoolvakanties.

Dankzij de medewerking van diverse sportclubs in onze regio kunnen jullie dit schooljaar opnieuw genieten van een ruim sportaanbod. Keuze van A tot Z (zwemmen). Deel het met je vrienden: #sportersbelevenmeer #8750

Procedure

Surf naar www.sportnaschool.be . Klik op "Registreer je nu" en vul alle gegevens in. Bevestig je persoonlijk account via de e-mail die je ontvangt. Log in op je account en kies 'SNS pas bestellen' . Betaal je SNS-pas. Download de SNS-app en log in met je e-mailadres en wachtwoord.

Of vraag de SNS-pas aan via je leerkracht LO.

Contacteer je SNS-coördinator indien je niet online, via de school of een sportpunt
kan inschrijven.

Voor meer info mail naar wim.vandezande@sportnaschool.be of bel naar 0473 92 35 46

Prijs

30 euro per semester of 45 euro per volledig schooljaar

Krijgen je ouders een tegemoetkoming van het sociaal huis, bespreek dan zeker dat je een SNS-pas zou willen hebben. Het sociaal huis geeft je mogelijks een extra ondersteuning, afhankelijk van je statuut.

SNS ook voor G-sporters! Check het uurrooster op www.sportnaschool.be en kijk welke activiteiten toegankelijk zijn voor G-sporters.

Via het ziekenfonds kan je een deel van je inschrijvingsgeld terugkrijgen.

Meer info

SNS-aanbod in Wingene:

Locatie: recreatiebad de Alk, Beernemstraat 23, 8750 Wingene

Zwemmen:

- dinsdag : 16.30 - 21 uur

- woensdag : 13.00 - 21.00 uur

- donderdag : 16.30 - 20.30 uur

- vrijdag : 16.30 - 21 uur

Opgepast, de kassa sluit 45 minuten voor de eindtijd