Gemeente Wingene

1 jaar onbeperkt bijleren over sociale media - SCHRIJF NU IN!

Steeds meer handelaars en (kleine) zelfstandigen vinden hun weg richting sociale media zoals Facebook en Instagram. Meer kennis daarover zorgt voor nog betere resultaten en meer online visibiliteit. In deze tijden kan geen enkele ondernemer nog het belang van sociale media ontkennen. Maar om de vele mogelijkheden te verkennen of dingen uit te proberen is er vaak weinig tijd ... 

Langdurige coaching voor echte verandering

Via het Sociale Media Buro en hun digitaal leerplatform Someflex kan je als Wingense ondernemer een jaar lang online bijleren over sociale media. Door in te tekenen op een groepsaccount en door een bijdrage van ons als gemeente betaal je als Wingense ondernemer slechts 30 euro voor een volledig jaar vol advies en leermogelijkheden. Wie lid is van Unizo betaalt 20 euro.

Wat mag je verwachten?

We zijn ervan overtuigd dat deze kleine kostprijs zich onmiddellijk terugverdient. Volgende zaken zijn inbegrepen in de prijs:

  • een jaar lang ondersteuning aan de hand van korte videolessen wanneer je er de tijd voor hebt
  • een scan van jouw huidige situatie
  • een persoonlijk lessenplan
  • een groeipad sociale media
  • Regelmatig online expertsessies
  • maandelijkse vraag-en-antwoord-sessies waarbij je andere ondernemers beter leert kennen

Inschrijven?

Inschrijven kan via het digitaal formulier (zie bovenaan deze pagina). De kostprijs bedraagt 30 euro voor een volledig jaar (vanaf 1 januari tot en met 31 december). Ben je lid van Unizo? Dan betaal je 20 euro. Je ontvangt een factuur als bewijs. 

Meer info? 

Ben je niet zeker of dit iets voor jou is? Neem een kijkje op de website van het Sociale Media Buro of Someflex en laat je overtuigen!