Gemeente Wingene

SportieGO! & SportieFUN!

Wanneer SportieGO!? Elke woensdag van 14 tot 15.30 uur - Geen les op feest- en vakantiedagen (AFGELAST!)
Wanneer SportieFUN!
Elke woensdag van 15.30 - 16.30 - Geen les op feest- en vakantiedagen
Waar?
Sporthal Wingene
Meer info? Website sportievak

Van één naar twee werkingen

Vanaf september 2022 biedt Sportievak een bijgestuurd multisportaanbod aan.
Voor de kinderen van het eerste en tweede leerjaar komt er een SportieFUN-werking. In deze lessenreeks staat de ontwikkeling van de breed motorische vaardigheden en het beweegplezier voorop.

Uiteraard blijft het sterke concept van SportieGO! ook bestaan. Kinderen van het derde en vierde leerjaar zullen hopelijk ook in jullie gemeente kunnen deelnemen aan deze multisport-werking en nadien doorstromen naar de sportclubs van jullie gemeente of regio.

Want hoe vroeger er gestart wordt met een divers multisportaanbod, hoe groter de kans op een blijvende sportparticipatie.

SportieFUN

Een reeks van 27 lessen (van 1 uur), begeleid door een vaste gediplomeerde lesgever en ondersteund door traditioneel en vernieuwend sport- en spelmateriaal. De kinderen krijgen diverse beweegvaardigheden aangeboden, met een knipoog naar een aantal sportdisciplines.
De lesgever werkt met uitgewerkte lesfiches en krijgt om de 9 weken een sprankelend nieuw materiaalpakket om samen met de kinderen te ontdekken. Neem gerust contact op voor meer info over de inhoud van de sportlessen en bijhorende materiaalpakketten. 

SportieGO!

Een reeks van ongeveer 27 lessen, waarbij om de drie lessen een andere sport aan bod komt, aangeboden door lesgevers van de lokale sportclubs. Naast de clublesgevers is er ook een vaste gediplomeerde omnisportlesgever die de kinderen dus doorheen het volledige traject begeleidt.

Schrijf je hier in