Gemeente Wingene

Start&GO

Voor wie?

Start&GO is er voornamelijk voor ondernemers wiens zaak tussen 0 en 5 jaar jong is. Dankzij de krachtenbundeling van alle partners krijgen ondernemers (in spe) met Start&GO één aanspreekpunt voorgeschoteld dat direct voor de juiste ondersteuning of een correcte doorverwijzing naar de juiste partner zorgt.

  • Starters: voor wie nog met een rijpend idee zit, voor de prille starter of voor wie maximum 2 jaar opgestart is als ondernemer.
  • Groeiers: voor ondernemers die maximum 5 jaar actief zijn.

Het project bevat 2 luiken:

1) Netwerk van werkpanden
Het uitgebreide netwerk aan werkpanden in West-Vlaanderen biedt jou de mogelijkheid om tegen een voordelig tarief een atelier/kantoor te huren. Alle informatie en mogelijkheden hieromtrent kan je terugvinden op de website van ’t Werkpand.

2) Coaching, begeleiding en vorming
Om jou te ondersteunen in het opstarten en groeien van jouw onderneming biedt Start&GO ook tal van opleidingen/vormingen, coaching & begeleidingssessies, … aan.

Registreer je net als 3000 andere West-Vlaamse ondernemers gratis bij Start&GO en ontvang jouw 1000 credits (ter waarde van 1000 euro). 

Gemeente Wingene geeft je een extra duwtje in de rug en biedt je daar bovenop een Start&GO-cadeaubon met 200 extra credits (t.w.v. 200 euro).

Procedure

Registreer je hier gratis en ontvang:

  • 1000 credits voor deelname aan de activiteiten
  • Cadeaubon met 200 gratis credits