Gemeente Wingene

Tienerwerking SWAP - Activiteiten

Alle info op een rijtje

Onze SWAP activiteiten (Tienerwerking) zijn het ideale middel tegen verveling! Chillen, kletsen, iets drinken, zelf een strandbar of een barbecue organiseren of lekker niets doen. Wie weet spelen we wel het bosspel van je leven. Dit samen met vrienden en de leukste monitoren.
En het beste van al, jij kiest wat we doen! Dus heb je zelf een goed idee, geef het door aan onze animatoren.

Wie?

13-, 14- en 15-jarigen (1e - 3e secundair)

Wanneer?

De Tienerwerking activiteiten gaan enkel op deze dagen door:

- 14 én 15 juli

- 20 én 22 juli

- 27 tot 29 juli

- 3 tot 5 augustus

- 10 tot 12 augustus

- 17 én 19 augustus 

Waar?

Onze uitvalsbasis is steeds in de Wantjes, Verrekijker 1, 8750. Het is echter mogelijk dat we eens verplaatsen richting Jeugdhuis dE Mutse of het kasteelpark. Dat wordt steeds op voorhand gecommuniceerd.

Als er een extra uitstap wordt gepland dan brengen we je hiervan op de hoogte. Hou er rekening mee dat dit extra kosten met zich meebrengt. 

De Wantjes, Verrekijker 1, 8750 Wingene

Jeugdhuis dE Mutse, Verrekijker 1, 8750 Wingene

Koetsenhuis (Kasteelpark), Waldreef, 8750 Zwevezele

Inschrijven/ Brengen en afhalen

Om in te schrijven voor de SWAP activiteiten (tienerwerking) dient de deelnemer geregistreerd te zijn. Dit kan online of door langs te komen bij Dienst Vrije Tijd. Hierbij zijn correcte identiteits- en medische gegevens vereist.

Wanneer de tiener geregistreerd is kan hij zich iedere dag komen aanmelden tussen 13u45-14u. Dat kan hij doen door zich aan te melden bij de hoofdanimator waardoor hij automatisch ingeschreven is.

Tieners mogen tussen 17u-17u15 zelfstandig vertrekken.

Een namiddagactiviteit kost € 2,50. De factuur wordt pas na de vakantiewerking opgestuurd.

Kostprijs? 

Een namiddag tienerwerking kost € 2,50. Je hoeft ter plaatse niet te betalen voor de activiteiten, de factuur wordt achteraf opgestuurd. In de prijs zit één drankje inbegrepen.

Wil je nog iets drinken? Dan breng je zakgeld mee!

Als er een extra uitstap wordt gepland dan brengen we je hiervan op de hoogte. Hou er rekening mee dat dit extra kosten met zich kan meebrengen.

Annulatievergoeding

Moet je een activiteit annuleren, dan moet je niet betalen in de volgende gevallen:
1. ALTIJD bij overmacht of ziekte (op vertoon van een ziektebriefje), 
2. voor annuleringen ten laatste op 17 juni ENKEL wanneer er voor de betreffende activiteit(en) deelnemers op een wachtlijst staan.

Wanneer wij, door overmacht, genoodzaakt zijn een activiteit te annuleren, krijg je het betaalde inschrijvingsgeld via overschrijving terug. 

Verzekering

Alle kinderen zijn verzekerd tijdens de activiteiten en op weg naar en van het speelplein. Opgelet, enkel de kinderen vanaf het vierde leerjaar mogen na afloop van de activiteit alleen naar huis. Kinderen die jonger zijn laten we onder geen enkele voorwaarde alleen vertrekken.

Wie deelneemt aan de speelpleinwerking is verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid. Schade aan kledij is niet in de verzekering opgenomen, tandprothesekosten en brilschade worden wel terugbetaald. Verwittig bij een ongeval onmiddellijk Team Jeugd of Sport, zo kunnen de nodige verzekeringspapieren tijdig ingevuld worden.

Wanneer er bij een ongeval dokters- of apotheekkosten gemaakt worden dan
1. betalen de ouders eerst alles zelf,
2. krijgen zij een tussenkomst via hun ziekenfonds,
3. wordt het remgeld terugbetaald via de verzekering van het gemeentebestuur.
De polissen liggen ter inzage in het gemeentehuis. 

Gebruik van fotomateriaal

Tijdens onze activiteiten worden enkel niet-gerichte foto's van de kinderen genomen, conform de GDPR-wetgeving. Deze foto's worden gedeeld op de Facebookpagina 'Jeugd
in Wingene'. Wanneer er toch gerichte foto's worden gemaakt en gebruikt voor gemeentelijke publicaties vragen we hiervoor expliciete toestemming via het inschrijfprogramma.