Gemeente Wingene

Sweet Pea

Adres

Rijkerijweg 8, 8750 Wingene

Moederdagactie

Speciaal voor Moederdag stelden we 2 originele giftboxes samen. Centraal staat onze moederdagkaars "Best Mom Ever": een handgemaakte geurkaars van 100% natuurlijke sojawas met een bijzondere houten wiek, die je nadien nog als drinkglas kan blijven gebruiken!

Het eerste pakket, "Mama's Momentje", bestaat uit de geurkaars, een verrassende coffee-/teabrewer en een chocoladewens "Verwenmomentje".

Het tweede pakket, "Verwenbox Deluxe", bestaat uit de geurkaars en een pakket natuurlijke verzorgingsproducten van UC Natural (handgemaakt) met vloeibare zeep, een bruisbal, douchegel en een stuk zeep. De producten zijn verrijkt met o.a. amandelolie en vitamine E om de huid extra te voeden, met de verkwikkende zomerse geur van pink grapefruit!

Beide pakketten zijn ook voorzien van een XL wenskaart "Jij bent de liefste mama van de hele wereld" die we graag met jouw boodschap personaliseren, en een stijlvolle cadeauverpakking!

De pakketten zijn te bestellen op onze webshop (waar je trouwens nog andere originele cadeautjes en al onze handgemaakte geurkaarsen kan vinden!) en kunnen worden afgehaald in Wingene.

Tot gauw!

Hoe bestellen

Via de website/webshop: www.sweetpea.be

Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina