Gemeente Wingene

Telefonische ondersteuning bij belastingsaangifte

Dit jaar kan je opnieuw rekenen op de telefonische ondersteuning van FOD Financiën bij het invullen van je belastingaangifte. De zitdagen in het gemeentehuis gaan niet door.
Ook dit jaar gaan de jaarlijkse zitdagen van FOD Financiën in het gemeentehuis voor het invullen van de belastingaangifte niet door omwille van de coronacrisis. 
 
De medewerkers van FOD Financiën bieden wel op een aantal andere manieren hulp:
 
  •  Laat je aangifte telefonisch invullen door een expert van de FOD Financiën.

Als je je aangifte vorig jaar telefonisch hebt laten invullen en je jouw telefoonnummer hebt doorgegeven, zal een medewerker je in april zelf opbellen om een afspraak te maken. Is dit voor 3 mei nog niet gebeurd? Dan kan je hen zelf bellen via het nummer dat je kan vinden op de bruine envelop van je belastingaangifte.

  • Je kan jouw aangifte digitaal invullen via deze website.
Voor vragen kan je terecht op de website van de FOD Financiën of kan je contact opnemen met het Sociaal Huis. Zij zullen je verder helpen om contact op te nemen met de FOD Financiën.
 
Het Sociaal Huis is telefonisch bereikbaar via 051 61 07 20 of je kan langskomen van 9 tot 12 uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in Zwevezele (Marktplein 5) of op woensdagvoormiddag van 8.30 tot 12 uur in het gemeentehuis. 
Gepubliceerd op  vr 07 mei 2021