Gemeente Wingene

Terugblik auteurslezing Rauwdag

Op donderdagavond 14 september stelde de Zwevezeelse auteur Leslie D'Hondt haar gloednieuwe boek Rauwdag voor in onze bib! Het was een boeiende avond over een relevant maatschappelijk thema.
Tijdens de boekvoorstelling van Rauwdag deelde auteur Leslie D'Hondt boeiende inzichten over haar boekdebuut. Het publiek was erg geïnteresseerd en betrokken. Bedankt aan iedereen die aanwezig was! 
 
Rauwdag beschrijft de laatste dag in het leven van George. George is een bejaarde West-Vlaamse man die na het overlijden van zijn vrouw geen zin meer heeft om te leven. Hij neemt een drastische beslissing en bepaalt dat hij op 30 november zal sterven.
Het boek oordeelt niet maar schetst het beeld van een gesloten man die de liefde van zijn leven én zijn houvast verliest. De daad die hij wil stellen, gebeurt niet in een opwelling maar is wel overwogen en goed voorbereid.
 
Dit boek over zelfdoding bij ouderen is niet zomaar een verhaal; het is het boekdebuut van een getalenteerde schrijfster uit onze eigen gemeente. 

Volgende auteurslezing: Rudi Vranckx op woensdag 29 november 

In deze lezing brengt oorlogsjournalist Rudi Vranckx verslag uit en geeft hij duiding bij grote wereldconflicten. Als actief oorlogsreporter zorgt Rudi Vranckx steeds voor een heldere kijk op de actualiteit. In december 2022 kwam zijn laatste boek uit: ‘In Oekraïne – Dreigt de Derde Wereldoorlog?’ 

Schrijf hier in

Gepubliceerd op  vr 15 sep 2023