Gemeente Wingene

Afspraak maken

Kom je graag langs mét of zonder afspraak? 

Een afspraak maken kan eenvoudig door uw keuze hieronder aan te klikken!

Langskomen zonder afspraak kan op de volgende momenten:
- Dienst Burgerzaken en dienst Omgeving: op maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12 uur, op woensdagnamiddag tussen 13 en 17 uur
- Sociaal Huis: op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9 en 12 uur (Zwevezele), op woensdag vindt u ons in het gemeentehuis tussen 8.30 en 12 uur
- Opgelet, bij bepaalde diensten zoals de Woonwinkel werken we uitsluitend op afspraak

Vergeet je mondmasker niet wanneer je langskomt.

We hebben de coronacrisis aangegrepen om een aantal zaken uit te testen. Na positieve evaluatie hebben we besloten om "werken op afspraak" als extra dienstverlening aan te bieden. Het inboeken van een afspraak verloopt via deze pagina.

Hoe maak je een afspraak? 

Via deze pagina kan je een afspraak maken bij onderstaande themabalies. 
Je krijgt een bevestiging van de afspraak in jouw mailbox. Via deze e-mail kan je achteraf zelf jouw afspraak wijzigen of annuleren. Kom bij voorkeur alleen. 
Lukt het niet om een afspraak te maken via onderstaande afsprakenmodule? Dan kan je bellen naar het algemeen nummer 051 65 00 60 of info@wingene.be. We helpen jou graag verder!

Hoe verloopt een afspraak? 

Op de dag van de afspraak kom je op het afgesproken tijdstip naar de vastgelegde locatie. Je drukt op de bel aan de hoofdingang (voor het gemeentehuis is dit aan de kant van de Oude Bruggestraat, voor het sociaal huis in Zwevezele is dat op het Marktplein), vervolgens blijf je even wachten in de wachtruimte. Onze medewerkers komen je daar zo snel mogelijk halen. 
Opgelet! Kom je voor een betalend product? Dan geven we je graag nog even mee dat er enkel elektronisch betaald kan worden.