Gemeente Wingene

Recreatiebad de Alk

Opgelet, vanaf dinsdag 1 september tot en met zondag 4 oktober is recreatiebad de Alk gesloten voor ingrijpende werkzaamheden en een grondige onderhoudsbeurt. Zonder onvoorziene omstandigheden kan het recreatiebad op maandag 5 oktober 2020 opnieuw open voor het publiek. Via deze pagina houden we je op de hoogte over de laatste stand van zaken. Benieuwd wat de werken juist inhouden en wat er in het recreatiebad verandert? Dat kom je hier te weten!

Omwille van het coronavirus nemen we extra veiligheidsmaatregelen zodat iedereen veilig kan genieten van zijn of haar zwembeurt. Op deze pagina kom je er alles over te weten. 

Recreatiebad de Alk is het ideale zwembad om met het hele gezin te zwemmen, te ravotten en te genieten! Je kan er baantjes trekken, in volle snelheid van de glijbaan glijden of rondjes draaien in de stroomversnelling. Er is een babybad, een peuter- en kleuterbad en een groot bad. 

De Alk is door de warme watertemperatuur (30°C in groot bad, 31°C in clownbad en 32°C in peuterbad) de perfecte omgeving om met het gezin te genieten van wateravonturen.