Gemeente Wingene

Natuurpunt de Torenvalk vzw

Natuurpunt de Torenvalk beschermt en verbetert de natuur en het milieu in de regio Ardooie, Dentergem, Lichtervelde, Meulebeke, Oostrozebeke, Pittem, Ruiselede, Tielt, Wielsbeke en Wingene.

Wij zijn een onafhankelijke organisatie, door vrijwilligers gedragen, die er naar streeft overgebleven én nieuwe natuur, landschappen en open ruimte te ontwikkelen om zo de levenskwaliteit voor mens en natuur te versterken, dit zowel in landelijk als stedelijk gebied.

Als vereniging dragen we respect voor iedereen, vriendschap tussen leden en democratisch genomen beslissingen hoog in het vaandel. Samenwerking met partners is een extra sleutel naar succes. We ambiëren een ruimer draagvlak voor meer natuur, een beter leefmilieu en een duurzame samenleving voor iedereen. Als vereniging, door vrijwilligers gedragen, dragen we respect voor iedereen, vriendschap tussen leden en democratisch genomen beslissingen hoog in het vaandel. Samenwerking met partners is een extra sleutel naar succes. Ze ambieert een ruimer draagvlak voor meer natuur en een beter leefmilieu voor iedereen.

Lokaal

Adres
Zwartegevelstraat 66
8700 Tielt

Contact

Martine Langen