Gemeente Wingene

Villa Amphora

Eénrichtingsverkeer Pastoor Termotestraat vanaf begin mei 2018 door de werken Villa Amphora

Langs de Pastoor Termotestraat, wordt een nieuw woon- en zorgproject gerealiseerd door de BVBA Pastoor Termote. Dit project, Residentie Villa Amphora genaamd, zal 40 assistentiewoningen huisvesten.

De werken werden opgestart midden maart. Tot eind mei of begin juni geldt er een parkeerverbod in de straat ter hoogte van deze werf om de nodige graafwerken te kunnen uitvoeren.

Vanaf de begin juni wordt de Pastoor Termotestraat éénrichtingsverkeer vanaf het kruispunt met de Zandbergstraat tot aan de Futselstraat richting Beernemsteenweg. Uitzonderlijk zal de straat volledig afgesloten worden en dit op een drietal momenten het komende anderhalf jaar. Het gaat om de opbouw en afbraak van de torenkraan en het gieten van de betonconstructie.

De omleiding zal, net zoals in het verleden, via de Nieuwstraat – Zandbergstraat – P. Termotestraat verlopen.

De aannemer, MBG, probeert de hinder tot een minimum te beperken en houdt de bewoners op de hoogte. Vanuit de gemeente nemen we de taak op ons om jullie als school en kinderdagverblijf te informeren.

Vanaf april is er steeds iemand van MBG op de werf beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden, of via hun algemeen nummer 03 820 40 11.

Gepubliceerd op  ma 19 mrt 2018