Gemeente Wingene

Warme William

Heb jij nood aan een gesprek? Wil je een second opinion over je studiekeuze? Kan je bij niemand terecht met je probleem? Een gesprek onder vier ogen kan verhelderen, opluchten, inzicht en richting geven,… Erover praten helpt. Een Warme William is iemand die op zo’n moment écht naar je luistert. Maar een plek vinden om in alle rust en kalmte je verhaal te vertellen is niet altijd even gemakkelijk.

Net daarom is er in Wingene de Warme William luisterkamer. Het is een plek waar kinderen en jongeren met elkaar kunnen praten of met iemand anders die je kan vertrouwen. Het is een veilige ruimte waar geen oordeel wordt geveld en de info binnenskamers blijft. What happens at Warme William, stays at Warme William!

Reserveren van de Warme William luisterkamer kan via het e-formulier.

Vul de gegevens in op het e-loket en dan geven we je een seintje terug en wat de exacte locatie is van de luisterkamer.

Je kan kiezen voor een gesprek met een van onze Warme Williams, voor iemand naar eigen keuze of zelf Warme William worden.

Je kan de luisterkamer gratis gebruiken. Je hoeft deze enkel te reserveren, de sleutel op te halen en dan kan je op eigen houtje en anoniem de ruimte gebruiken. De exacte locatie in Wingene wordt meegegeven na de reservatie, om de privacy te garanderen.

Het project met Warme William wordt gesteund door de Vlaamse Overheid. 

Warme William heeft ook een eigen website. Je vindt er heel wat tools en tricks terug, de WWapp en heel wat video’s en podcasts.

Onder andere Simon Mignolet, Nora Garib, Stephanie Planckaert, Flo Windey en Sara Bossuwé vertellen je over hun ervaringen en struggles als jongere.

Ontdek hier onze eigen Wingense Warme Williams: