Gemeente Wingene

Werken Beernemsteenweg - Volgende ingrijpende fase komt eraan!

De werken in de Beernemsteenweg werden eind april, na een onderbreking omwille van het coronavirus, terug opgestart. Op maandag 25 mei gaat de volgende ingrijpende fase van start.

Volgende fases komen eraan:

  • De zone tussen de Gravestraat en de de Schaapsdreef ter hoogte van het industrieterrein in Wildenburg, is intussen bijna klaar. Rond half mei worden de laatste werken aan de rijweg uitgevoerd, vervolgens wordt er verder gewerkt aan het nieuwe fietspad. Dit wordt naast de weg in de berm aangelegd. 

  • Vanaf maandag 25 mei 2020 voert de aannemer werken uit in de omgeving van het kruispunt van de Beernemsteenweg met de Peerstalstraat. De werken op het kruispunt zelf (met impact op het verkeer van en naar Hertsberge) worden vermoedelijk in de week van 8 juni afgerond. De werken op de Beernemsteenweg vanaf het kruispunt met de Peerstalstraat tot huisnummer 21 duren tot begin september. Tijdens deze werken is de rijweg plaatselijk onderbroken voor alle verkeer. 

  • Tijdens dezelfde periode (vanaf eind mei tot begin september) wordt er ook gewerkt in de zone van de Bedelfstraat richting de Schaapsdreef. Ook hier is de rijweg plaatselijk afgesloten voor alle verkeer. 

Lees hier de laatste digitale nieuwsbrief over de werken na. 

Gepubliceerd op  ma 18 mei 2020