Gemeente Wingene

Werken in de Beukenlaan, Eikenhof, Kastanjelaan en de Schoolstraat

Vanaf maandag 9 augustus worden verschillende werken uitgevoerd in deze straten.

Wat?

  • Vanaf 9 augustus 2021 legt De Watergroep een nieuwe waterleiding aan in de Beukenlaan, Eikenhof, Kastanjelaan en de Schoolstraat. Ze willen hiermee zowel de roestwaterproblematiek als de problemen met de waterdruk aanpakken.
  • Fluvius maakt van de gelegenheid gebruik om in de Schoolstraat een nieuwe hoogspanningsleiding aan te leggen. Deze aanleg is beperkt tot de kant van de onpare huisnummers vanaf de Pastorijstraat tot aan Schoolstraat nummer 25.
  • De ontwikkelaar Vivendo zal tijdens de werken van de nutsmaatschappijen de aansluiting op de riolering verwezenlijken ter hoogte van de Schoolstraat 17.
 

Meer info voor wie er in de buurt moet zijn

  • Tijdens de werken van de nutsmaatschappijen is doorgaand verkeer mogelijk. Plaatselijk kan het verkeer licht gehinderd worden.
  • Tijdens de werken voor de aansluiting van de riolering is doorgaand verkeer niet mogelijk en is er een plaatselijke omleiding voorzien. Deze omleiding van en naar het centrum van Zwevezele wordt via de N50 / N370 georganiseerd.
  • Alle bewoners van de getroffen straten ontvangen een infobrief met de concrete planning en hinder via de aannemer van de nutsmaatschappijen en projectontwikkelaar Vivendo.
 
We verontschuldigen ons - in naam van de verschillende opdrachtgevers - alvast voor eventuele hinder. 
 
 
 
Gepubliceerd op  ma 02 aug 2021