Gemeente Wingene

Werken Schoolstraat Zwevezele

Het schoolgebouw van de Regenboog wordt afgebroken. Specifieke werkzaamheden zijn asbestverwijdering en stofbestrijding.

De werken starten normaal gezien op maandag 7 augustus en duren vermoedelijk 25 werkdagen. Er zal gewerkt worden 7 en 19 uur op weekdagen, behalve op feestdagen en bij uitzonderlijke afwijking goedgekeurd door de burgemeester.

Gedurende deze periode zal de parkeerstrook en het voetpad tegen het schoolgebouw volledig afgezet worden met werfhekkens in functie van de veiligheid. Ook zal er éénrichtingsverkeer ingevoerd worden richting Marktplein (uitgezonderd fietsers). Er is een omleiding voorzien via de Pastorijstraat, Berkenlaan, Beukenlaan en Kastanjelaan.

Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 augustus zal de Schoolstraat volledig afgesloten zijn ter hoogte van het schoolgebouw. De omleiding via Pastorijstraat, Berkenlaan en Kastanjelaan blijft van toepassing. We moedigen het verkeer aan om Zwevezele centrum te bereiken via de Bruggestraat en te verlaten via de Tramstraat-Bruggestraat of Pastorijstraat.

Contact

Voor verdere vragen kan u terecht bij de werfbeheerder:

ACLAGRO NV – Stijn Janssens
Industrieweg 74, 9032 Wondelgem - afbraak@aclagro.be - 09 375 75 42

Gepubliceerd op  vr 04 aug 2017