Gemeente Wingene

Wij blijven open!

Corona of geen corona, we zorgen ervoor dat onze dienstverlening op punt blijft staan. Langskomen tijdens de openingsuren (ook zonder afspraak) blijft dus mogelijk. In dit bericht lees je er alles over.

Wanneer zijn we open?

Wanneer je langskomt vragen we wel om de regels voor het winkelen te respecteren: kom met maximaal twee volwassenen of kom als ouder alleen samen met je minderjarige kind(eren).

Dienst Publieks- en Burgerzaken

  • Zonder afspraak op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag open tussen 8.30 en 12 uur en op woensdagmiddag tussen 13 en 17 uur.
  • Op afspraak op zaterdagvoormiddag tussen 9 en 12 uur en dinsdagavond tussen 16 en 19 uur.

Afdeling Ruimte (Dienst Mobiliteit, Dienst Publiek Domein, Dienst Omgeving, …)

  • Zonder afspraak op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag open tussen 8.30 en 12 uur en op woensdagnamiddag tussen 13 en 17 uur.
  • Voor stedenbouwkundig advies is een afspraak maken altijd nodig.

Sociaal huis

  • Zonder afspraak op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9 tot 12 uur in Zwevezele en op woensdag van 8.30 tot 12 uur in Wingene.

Woonwinkel

  • De woonwinkel blijft - enkel op afspraak - werken elke woensdag- en vrijdagvoormiddag.

Een afspraak maken kan heel gemakkelijk via www.wingene.be/afspraken.

Digitaal loket 

Via het digitaal loket op onze website zijn we altijd open en kan je zelf heel wat aangiftes en aanvragen in orde brengen. Je kan er ook een heleboel afschriften afhalen. Lekker snel en gemakkelijk en je spaart er meteen ook een verplaatsing mee uit.

Ga direct aan de slag

Contact

Heb je verder nog vragen over onze dienstverlening, dan kan je zoals steeds terecht op het nummer 051 65 00 70 of op het e-mailadres onthaal@wingene.be.

Gepubliceerd op  wo 28 okt 2020