Gemeente Wingene

Wingene viert Dag van de Jeugdbeweging

Onze gemeente trakteerde op de Dag van de Jeugdbeweging, in samenwerking met de Jeugdraad en de jeugdverenigingen, alle jeugdbewegingsleden op een lekker ontbijt en warme chocomelk. “Het is onze manier om alle jeugdbewegingen te bedanken voor hun inzet."

Op de Dag van de Jeugdbeweging viert de gemeente alle jeugdbewegingen en het engagement dat jongeren hiervoor aangaan. “Zonder het enthousiasme van de kinderen en de vrijwillige inzet van de leidingsploeg zou er geen jeugdwerk zijn”, benadrukt Marthe Demeulemeester, voorzitster van de Jeugdraad. “We willen in de eerste plaats alle begeleiders extra bedanken voor hun vrijwillige inzet.” Wingene is erg trots op de vele jeugdbewegingen. “Ze leveren een essentiële bijdrage aan de sociale cohesie in onze gemeente. Op de Dag van de Jeugdbeweging zetten we hen graag in de kijker en in de bloemetjes om te tonen dat we hun erg engagement waarderen”, vult schepen Jens Danneels aan.

Afhaalontbijt met warme chocomelk

Wingense jongeren en kinderen in uniform konden voor dag en dauw op drie locaties in de gemeente een heerlijk ontbijt ophalen en meenemen naar school. Ze werden er ook getrakteerd op een warme chocomelk.

Gepubliceerd op  vr 22 okt 2021