Gemeente Wingene

Wingenebon

Uitgebreid shoppen, culinair genieten of zalig ontspannen... met de Wingenebon ga je ongetwijfeld een leuke tijd tegemoet!

Hoe werkt het?

Elke cadeaubon heeft een unieke QR-code. Hierdoor kan de bon partieel besteed worden. Dit betekent dat je de bon niet in één keer hoeft te gebruiken, maar dat je met de bon meerdere aankopen kan doen in verschillende handelszaken die deelnemen. De bon is 1 jaar geldig vanaf datum van aankoop.

Hoe bestellen?

Het bedrag van de cadeaubon kan je zelf kiezen bij aankoop, in een veelvoud van €5 met een maximum van €150 per bon.

Je kan kiezen voor een papieren versie in de vorm van een kaartje met bijhorend envelopje of voor een digitale versie. De digitale versie krijg je per mail doorgestuurd en kan je op je smartphone gebruiken of zelf op papier afdrukken.

De fysieke bon kan je kopen aan het onthaal van het gemeentehuis tijdens de gewone openingsuren. Indien je meer dan 5 bonnen wilt bestellen, gelieve dan een seintje op voorhand te geven aan het Contactpunt1750.

Liever digitaal? Dan kan je bestellen via onze webshop (enkel digitale bon).

Vragen?

De kans is groot dat je het antwoord vindt in de uitgebreide FAQ van Gift2Give. Vind je ook daar geen antwoord op je vraag? Neem dan gerust contact op met onze Dienst Ondernemen!