Gemeente Wingene

Proficiat aan de winnaars van Zomerzoeken!

Een record aantal deelnemers nam deze zomer terug deel aan de fotozoektocht van onze gemeente in samenwerking met Woestijnzwijn. Hier kom je te weten wie gewonnen heeft en wat de juiste antwoorden waren.

Het was een echte fietszomer dit jaar! Honderden deelnemers zochten tijdens de voorbije weken naar de juiste volgorde van de foto’s van de vijf zomerse zoektochtjes. Zomerzoeken 2022 was de tiende editie van creatieve denktank Woestijnzwijn en het gemeentebestuur van Wingene. “Dagelijks zag je gezinnen met kinderen, koppels of vrienden met het boekje in de hand door onze gemeente trekken”, zegt Peter Detavernier van Woestijnzwijn. “Sommige foto’s waren duidelijk wat moeilijker te vinden, waardoor je wel eens een noodkreet zag op sociale media”, vult Stijn Verkinderen aan.

Record aantal deelnemers

Wie zijn ingevulde formulier binnenbracht maakte kans op en jaarabonnement van het cultureel seizoen in Wingene. Elke winnaar van een route kreeg daarbij ook nog 120 euro aan waardebonnen. Tenslotte was er één hoofdprijs ter waarde van 400 euro. “Onze deelnemers dienden en record aantal antwoordformulieren in. Bijna 600 mensen zorgden uiteindelijk voor 2.278 correcte routes. Dat is meteen het juiste antwoord op de schiftingsvraag”, rekende Peter Detavernier uit.

Overzicht winnaars Zomerzoeken 2022

Hoofdwinnaar bon € 400

Joris Deklerck

Winnaars per route 

Brievenbusroute 

Lore Maeseele 

Maarten Feys 

Bordjesroute 

Nolan Padot 

Lukas Plas

Huisnummerroute 

Peter Van Compernolle 

Nico Feys

Voortuinroute

Danny Vyncke

Ignace Lepoutre 

Mooie mensenroute 

Melanie Van Acker 

Anouchka Verstraete 


Niet gewonnen, maar nieuwsgierig naar het juiste antwoord? 

We danken iedereen voor de deelname aan de fotozoektocht! 

Gepubliceerd op  vr 09 sep 2022