Gemeente Wingene

Zijbermen omgeving Beernemsteenweg worden aangepakt

Vanaf dinsdag 5 januari 2021 worden de zijbermen hersteld van verschillende straten in de omgeving van de Beernemsteenweg zoals de Hoogweg, de Predikherenstraat, de Bedelfstraat en de Gravestraat.

Update: In de Hoogweg worden een aantal bijkomende zones grondig aangepakt. De werken duren daardoor iets langer dan oorspronkelijk voorzien. Ook in de week van 11 januari worden er herstellingswerken uitgevoerd.

 
Verschillende straten werden tijdens de werken in de Beernemsteenweg intensief gebruikt waardoor bepaalde zijbermen momenteel in slechte staat verkeren. Als gemeente plannen we daarom een aantal herstellingswerken in. 

Volledige wegonderbreking in de Hoogweg

De werken aan de zijbermen worden vanaf 5 januari opgestart. De Hoogweg komt als eerste aan beurt. Ter hoogte van de Maagdenstraat worden daar in de week van 4 en 11 januari onder andere grasdallen geplaatst. Om deze werken veilig uit te voeren zal de Hoogweg plaatselijk gedurende enkele dagen volledig onderbroken zijn. Er wordt tijdens de werkuren een lokale omleiding voorzien zodat iedereen bereikbaar blijft.
 
Na deze werken komen ook de Bedelfstraat, de Gravestraat en de Predikherenstraat aan bod. Tijdens deze werken kan het lokale verkeer steeds passeren en blijft de hinder beperkt.
Gepubliceerd op  ma 04 jan 2021