Gemeente Wingene

Zomerzoeken

Download hier de folder

Met deze twaalfde editie van Zomerzoeken zorgt Woestijnzwijn samen met het gemeentebestuur van Wingene voor uren en vele kilometers wandel- of fietsplezier. 

Dit jaar voorzien we twee tochtjes van telkens een 4-tal kilometer en één langere tocht van 25 kilometer. We trekken door Zwevezele, Ruiselede en Wingene. Je kan kiezen voor wandelen of fietsen, afhankelijk van je eigen voorkeur. 

Elke route verkent het landschap en leert je unieke wegels kennen doorheen onze gemeente. We voorzien voor de routes ook digitale ondersteuning via de QR-code. Kortom, we nodigen je uit om op ontdekkingstocht te trekken door onze huidige gemeente en toekomstige gemeente. Vakantie in eigen dorp. Niet ver, niet duur. 

Fotozoektocht

Geen zoektocht zonder vragen. Deze Zomerzoeken van Woestijnzwijn laat je steeds naar buiten trekken en op zoek gaan naar foto's. Het is aan jou om de foto's, per route, in de juiste volgorde te plaatsen. Heb je geen exemplaar ontvangen? Download hier jouw boekje. 

De wegbeschrijving per route kan je in het boekje terugvinden. Wie graag digitale ondersteuning heeft, kan de route ook vinden via de app van RouteYou. Zo kan je vlot de route volgen of ergens halfweg instappen!

Doe mee en win!

Geef jouw antwoordformulier (met ten minste één opgeloste route) ten laatste op zaterdag 31 augustus af in de tijdelijke loketten in de oude bib op het Gemeenteplein of in onze bibliotheek kerk Hille

Natuurlijk valt er ook deze keer iets te winnen. We maken de eindwinnaars bekend op woensdagavond 4 september tijdens onze avondmarkt op Wingene Kermis. Per route is er voor drie gelukkigen een leuke verrassing en wint telkens één winnaar een bon van 200 euro. Wie alle routes foutloos heeft opgelost, dingt mee naar de hoofdprijs ter waarde van 400 euro.