Gemeente Wingene

Zomerzoeken terug van weggeweest

Voor de zesde editie van Zomerzoeken zorgen het gemeentebestuur van Wingene en Woestijnzwijn voor intens zomers fiets- en zoekplezier langs het knooppuntennetwerk in en rond Wingene. Ook deze keer staat de actie garant voor 40 kilometer fietsplezier.

Dankzij Zomerzoeken 2018 kijk je op een andere manier naar de eigen gemeente. Ideaal om even vakantie te nemen dicht bij huis. Je kan er een leuke daguitstap van maken of de tocht in meerdere etappes en dagen afwerken.

Naast de ontspannende activiteit voor jong en oud, is ook een wedstrijd gekoppeld aan Zomerzoeken 2018 die loopt tot eind augustus. Elk gezin krijgt de folder in de bus als bijkomende katern van het driemaandelijks Infomagazine dat begin juli wordt bezorgd. Antwoordformulieren kunnen binnengebracht worden in recreatiebad de Alk of in de bibliotheek van Zwevezele. Wie zijn ingevulde formulier afgeeft aan de kassa van recreatiebad de Alk ontvangt per gezin één gratis zwembeurt. Bovenvermeld formulier kan je ook verder op deze pagina downloaden.

De tien eindwinnaars worden bekend gemaakt op woensdagavond 5 september naar aanleiding van de avondmarkt op Wingene Kermis. Acht gelukkigen winnen een jaarabonnement van onze culturele centra en de twee hoofdwinnaars krijgen - naast eeuwige roem - respectievelijk een prijs ter waarde van 750 euro en 250 euro.

Wij wensen jou een mooie zomer en veel succes bij het zoeken.

Gepubliceerd op  di 03 jul 2018