Gemeente Wingene

Niet-normaal-zotte-voorstellingen

We weten vandaag nog niet of cultuurvoorstellingen vanaf januari in onze CC's opnieuw mogelijk zijn. Team Cultuur bleef niet bij de pakken zitten en bedacht een concept op coronamaat.

Onverwacht

We organiseren muziek- en theatervoorstellingen op ongewone en zotte locaties. Op locaties waar je het allerminst verwacht. We gaan op zoek naar plekken waar sowieso mensen komen en verrassen hen daar met cultuur.

Dit kan in recreatiebad zijn (wanneer het weer open is), in de koelcel van een warenhuis, bij de bakker of de slager, in een bedrijf, op het voetbalveld na een training, tijdens de formatie van de Chiro, in de refter van de school of op het balkon van een appartementsgebouw … 

Jij beslist!

We rekenen op jullie creatieve ideeën! Ken je een leuke plek, wil je jouw leden of klanten verrassen? Heb je een gek idee? Contacteer ons! We zorgen samen voor een zotte-niet-normale cultuurervaring. 

We selecteren 5 ideeën en plannen de concertjes in van februari tot 31 maart.

Kijk online mee

Om meerdere mensen te plezieren, zullen we alle concerten live streamen.

Ideeën doorsturen kan vanaf vandaag tot 31 januari. In afwachting van jullie creatieve ideeën, gaat Team Cultuur alvast op zoek naar 5 gezelschappen en/of bands die hieraan willen meewerken.